Εταιρικό & Εμπορικό Δίκαιο

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες συνθήκες η εταιρία μας έχει εξελιχθεί και επεκταθεί τα τελευταία χρόνια, ώστε να καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της για την παροχή ποιοτικών πολυ – δικαιικών και επιχειρηματικά – προσανατολισμένων νομικών συμβουλών, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του εταιρικού και εμπορικού δικαίου.

Σημαντικές υποθέσεις που χειρίζεται η εταιρία μας:

  • Εκπροσωπούμε εταιρία παραγωγής DVD και τηλεοπτικών σειρών για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σημαντικού ελληνικού εκδοτικού οίκου.
  • Πολυεθνική εταιρία προμηθειών και εμπορευμάτων στα Duty Free Shops μας έχει αναθέσει την εκπροσώπησή της σε αντιδικία της με Έλληνα εμπορικό συνεργάτη της.
  • Εκπροσωπήσαμε μειοψηφία των μετόχων στη διαμάχη τους με την πλειοψηφία μετόχων όσον αφορά, μεταξύ άλλων, στη διακυβέρνηση, συμφωνίες των μετόχων και τον έλεγχο της τρίτης σε μέγεθος Ελληνικής εταιρίας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.
  • Παρείχαμε νομική στήριξη σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επιχειρηματικών εφαρμογών σε παγκόσμιο επίπεδο (συστατικά στοιχεία επιχειρηματικών προγραμμάτων Η/Υ) για επιλεγμένες βιομηχανίες (αεροδιαστημική και άμυνα, αυτοκινητοβιομηχανία, πολιτική αεροπορία, κλπ) στη δραστική αναδιάρθρωση της ελληνικής θυγατρικής του εταιρίας.
  • Η εταιρία μας βοήθησε ελληνική εταιρία παραγωγής DVD να συνάψει συμφωνία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την παραχώρηση δικαιωμάτων DVD για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, τους χειμερινούς αγώνες του 2006 στο Τορίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων καθώς και με το μεγαλύτερο παγκοσμίως κινέζικο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.
  • Εκπροσωπήσαμε στις διαπραγματεύσεις εταιρία φωτοβολταϊκών πάρκων σε αντιδικία με Έλληνα επενδυτή για επένδυση αξίας 3.000.000€.
  • Συμβουλεύσαμε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την απόκτηση άδειας λειτουργίας και την επίλυση των διοικητικών διαφορών που προέκυψαν από την κτήση άδειας λειτουργίας.
  • Η εταιρία μας παρέχει πλήρη και καθημερινή νομική κάλυψη σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (η οποία αφορά κυρίως τη σύνταξη εταιρικών εγγράφων, νομική συμβουλή και κάλυψη σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν για κάθε εταιρία).