Έλενα Νικολαρέα, Συνεργάτις

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε με Άριστα από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2016. Το έτος 2018-2019 παρακολουθεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αστικό Δίκαιο και Νέες Τεχνολογίες» της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών της παρακολούθησε εξάμηνο μαθημάτων, μέσω του προγράμματος Erasmus, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ (University of Sheffield) στην Αγγλία. Έχει επίσης συμμετάσχει σε θερινά προγράμματα μαθημάτων διεπιστημονικού ενδιαφέροντος στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ (University of Cambridge) στην Αγγλία και πολωνικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Κρακοβίας (Jagiellonian University) στην Πολωνία.

Έχει εργαστεί, στο πλαίσιο προγραμμάτων πρακτικής άσκησης, στην Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής των Ελλήνων καθώς και στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EEAS) στις Βρυξέλλες. Ασχολείται κυρίως με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου και δικαίου προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Πολωνικά.

Email: e.nikolarea@metaxopouloslaw.gr