Γραμμή Αποζημίωσης για το Ναυάγιο Norman Atlantic

Από την ιστοσελίδα Giustizia per Norman Atlantic

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ: Είμαστε μια ομάδα δικηγόρων και εξειδικευμένων νομικών συμβούλων σε υποθέσεις ναυαγίων και μαζικών καταστροφών, που καθοδηγήσαμε τη νομική υπεράσπιση εκατοντάδων επιβατών για την ποινική δίκη του Ναυαγίου Costa Concordia. Εκπροσωπούμε μέχρι και σήμερα τους επιβάτες του Concordia στην ποινική δίκη ενάντια του Francesco Schettino και συμμετέχουμε εξ’ αρχής σε όλα τα στάδια των ποινικών ερευνών για τα θύματα που έχουν υποστεί σωματική βλάβη ή οικονομική ζημία, καθώς και σε πολλές άλλες διαδικασίες προστασίας θυμάτων μαζικών καταστροφών από συνεχιζόμενη βλάβη.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ: Για την υπόθεση του ναυαγίου Norman Atlantic, στο πεδίο της έγερσης αξιώσεων στα αστικά δικαστήρια έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την κατάθεση αγωγών αποζημίωσης για τους επιβάτες που εκπροσωπούμε. Επίσης, έχουμε αποστείλει επισήμως αιτήματα αποζημίωσης για τους επιζώντες, ενώ παράλληλα έχουμε καταθέσει μηνύσεις ενώπιον του Εισαγγελέα του Bari, με πρόσθετο αίτημα την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκόμενων πλοιοκτητριών, Visermar και ΑΝΕΚ, ώστε να διασφαλίσουμε την αποζημίωση για τους πελάτες μας. Είμαστε οι μόνοι δικηγόροι μέχρι στιγμής που έχουμε υποβάλει ενώπιον του Εισαγγελέα, ένα ειδικό μέτρο προστασίας σχετικά με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται τα θύματα ναυαγίων σε περίπτωση που οι ασφαλιστικές εταιρίες αρνηθούν για οποιοδήποτε λόγο να τις καταβάλλουν. Η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή επιβατών είναι προφανώς θεμελιώδους σημασίας για εμάς, ώστε να προωθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αίτημα κατάσχεσης και να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη δυνατή νομική κάλυψη για την αποτελεσματικότερη προστασία των συμφερόντων σας.

ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ: Επειδή η λίστα των επιβατών δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένη, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδείξετε ότι ήσασταν επιβάτης του Norman Atlantic. Ακόμη και δίχως το απόκομμα του εισιτηρίου (είτε από την ΑΝΕΚ ή από το πρακτορείο Achibugi) αρκεί να αποδειχθεί η παρουσία σας σε κάποιο από τα διασωστικά πλοία ή τα ελικόπτερα διάσωσης. Παρακαλούμε να κρατήσετε όλα τα αποδεικτικά πληρωμής και νοσηλείας που πληρώσατε ή που πρέπει στο μέλλον να καταβάλλετε και καταγράψτε όλα τα έξοδα μεταφοράς και μετακίνησης προς την πατρίδα σας, όπως επίσης και τις ιατρικές επισκέψεις και νοσήλια που πληρώσατε στην πατρίδα σας. Επισκεφθείτε έναν ψυχίατρο προκειμένου να διαπιστωθεί αν πάσχετε από διαταραχή μετατραυματικού στρες, κατά προτίμηση σε δημόσιο νοσοκομείο και λάβετε μία βεβαίωση σε περίπτωση θετικής διάγνωσης. Η προθεσμία υποβολής μήνυσης είναι 90 ημέρες από την ημέρα του ναυαγίου αλλά εσείς πρέπει να αποστείλετε άμεσα εξώδικο με το οποίο θα απαιτείτε την αποζημίωση και μπορείτε να προσχωρήσετε στην ήδη υποβληθείσα μήνυσή μας.

ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ: Η ομάδα δικηγόρων «Δικαιοσύνη για το Νόρμαν Ατλάντικ» σας παρέχει ολοκληρωμένη νομική υποστήριξη, ώστε να λάβετε τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων νομικών συμβούλων και δικηγορικών εταιριών σε όλη την Ιταλία. Όλο και περισσότεροι επιβάτες στρέφονται σε εμάς για την παροχής πληροφοριών και για να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, πιέζοντας την ΑΝΕΚ να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά και να καλύψει όλα τα έξοδα μεταφοράς τους.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε την τεχνική γνώμη του καθηγητή Giovanni De Girolamo, που είναι μέλος της ομάδας μας ήδη από την υπόθεση του Costa Concordia και ένας εκ των εμπειρογνωμόνων που διόρισε σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις (πχ ατύχημα Τσέρνομπιλ) η Κυβέρνηση, για να εξετάσει και γνωμοδοτήσει για τις ψυχικές συνέπειες του ναυαγίου και τις διαταραχές που ενδέχεται να σας έχει προκαλέσει η παραμονή σε ένα φλεγόμενο πλοίο, επί 72 ώρες σε δυσχερέστατες καιρικές συνθήκες, ώστε να πετύχουμε αποτελεσματικά και άμεσα τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ: Λειτουργούμε με πολύ ξεκάθαρο και διαφανή τρόπο και θα σας βοηθήσουμε χωρίς προκαταβολή και χωρίς έξοδα για εσάς. Η μόνη δαπάνη που θα σας επιβαρύνει είναι το κόστος για την απόκτηση των ιατρικών πιστοποιητικών και άλλων δικαιολογητικών. Προφανώς, κανείς δικηγόρος δεν εργάζεται δωρεάν. Το σύστημα πληρωμής που εφαρμόζουμε βασίζεται στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσης (αμοιβή επιτυχίας) ως ποσοστό επί του ποσού της αποζημίωσης που θα εκδικαστεί.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ναυαγίου κρίνουμε πως η μέθοδος πληρωμής στη βάση της αμοιβής επιτυχίας είναι πιο επωφελής για τα θύματα, διότι δεν χρειάζεται να καταβάλλουν υπέρογκες δαπάνες για νομικά και δικαστικά έξοδα. Επιπλέον, είναι προς το συμφέρον της νομικής μας ομάδας να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή αποζημίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ομάδα μας θα σας καλύψει όλα τα κόστη, κατά την εξωδικαστική διαδικασία επίλυσης της διαφοράς (επιστολές, εξώδικα αποζημίωσης, διαπραγματεύσεις, συναντήσεις κλπ) αλλά και κατά τη δικαστηριακή διαδικασία που τυχόν θα απαιτηθεί για τους πελάτες μας (μηνύσεις, αγωγές, εκπροσώπηση στα ποινικά δικαστήρια, αίτηση κατάσχεσης κλπ).

Η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και ενημέρωσης θα γίνει κατά κύριο λόγω ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας, δίχως την ανάγκη να παραστείτε στα γραφεία μας, αλλά και μέσω email, τηλεδιασκέψεων, τηλεφωνικά ή και με προσωπική συνάντηση σε σχεδόν οιοδήποτε μέρος της Ιταλίας επιθυμείτε.

Έχουμε εγκαταστήσει γραμμή απευθείας επικοινωνίας και ένα forum για την ανταλλαγή πληροφοριών και συμβουλών σχετικά με τις πιθανότητες αποζημίωσης για το ναυάγιο του Norman Atlantic.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή/ και μέσω email για την παροχή δωρεάν άμεσων συμβουλών από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Απευθείας γραμμή νομικής υποστήριξης (24ωρη): +39 340 2602504

email [email protected]
Φιουμιτσίνο (κεντρικά γραφεία) 06 89,019,172
Ρώμη (Δικηγόρος. Massimiliano Gabrielli)
Μιλάνο (Δικηγόρος, Cesare Bulgheroni)
Μπιέλλα (Avv. Alessandra Guarini)
Μπάρι (Avv. Domenico Chirulli)