Media Law International

Media Law International 2023:

Για μία ακόμη χρονιά η Α & Κ Μεταξόπουλος και Συνεργάτες αξιολογήθηκε ως Κορυφαία Δικηγορική Εταιρία 2023 για την Ελλάδα

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.

 

Media Law International 2022:

Η Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες για μία ακόμη φορά αξιολογήθηκε ως “Κορυφαία Δικηγορική Εταιρία 2022 για την Ελλάδα“.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

MLI badge 2021

Media Law International 2021: Κορυφαία Δικηγορική Εταιρία 2021 για την Ελλάδα

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα καθώς και τη συνέντευξη του κ. Μεταξόπουλου.

Media Law International 2020:

Η Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες για μία ακόμη φορά αξιολογήθηκε ως “Κορυφαία Δικηγορική Εταιρία 2020 για την Ελλάδα“.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

MLI badge 2016

Media Law International 2016: Η Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες έχει υψηλού κύρους πελατολόγιο και φήμη. Η ομάδα που ασχολείται με το δίκαιο των media χαρακτηρίζεται από τους πελάτες “εξαιρετικοί επαγγελματίες που πάντα ανταποκρίνονται στα αιτήματα των πελατών δίχως εξαίρεση”. Η εταιρία έχει ενδυναμώσει την παρουσία της με πελάτες όπως οι Thomson Reuters, Fromageries Bel, Hospira και Conde Nast και κέρδισε νέους εγχώριους πελάτες όπως η Mad Melody και η 14 Music Co. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος από κοινού με την Ειρήνη Δαρούσου συμβούλεψαν πάροχο μουσικού περιεχομένου σχετικά με τις συμβάσεις με τους δικαιούχους πνευματικής ιδιοκτησίας, συνθέτες και ερμηνευτές. Άλλες υποθέσεις που έχει χειριστεί η εταιρία αφορούν αντιδικίες σχετικά με τηλεοπτικά κανάλια, πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα και περιορισμούς στις διαφημίσεις.

Media Law International 2015: H A. & K. Μεταξόπουλος και Συνεγάτες έχει αξιοσημείωτη παρουσία με ποικιλόμορφο και υψηλού κύρους πελατολόγιο. Η ομάδα εκπροσωπεί τηλεοπτικό δίκτυο σε μια πολύπλοκη υπόθεση εκμετάλλευσης οπτικοακουστικών έργων. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος, σε συνεργασία με την εταίρο Ειρήνη Δαρούσου, ηγείται της πρωτοβουλίας του τμήματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας της εταιρίας για την απόκτηση νέων πελατών, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των εταιριών Mad Melody, Mikel, 14 Music Co κ.α. Η ομάδα εκπροσωπεί μια νέα δισκογραφική εταιρία αναλαμβάνοντας τις συμβάσεις ανάθεσης, εκπροσώπησης και συνεργασίας με συνθέτες, μουσικούς και ερμηνευτές.

Media Law International 2014: “Η εταιρία χειρίζεται με μεγάλη επιτυχία υποθέσεις πολλαπλής δικαιοδοσίας, ιδίως στο τομέα του Δικαίου ΜΜΕ. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει κερδίσει πολύ σημαντικούς πελάτες όπως η Thomson Reuters, Warner, Adidas καθώς και Έλληνες πελάτες. O Κρίτων Μεταξόπουλος είναι επικεφαλής και μαζί με την Ειρήνη Δαρούσου, εκπροσώπησε επιτυχώς την εταιρία Digital Press Hellas ενώπιον του Γερμανικού Αρείου Πάγου σε αντιδικία σχετική με Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας αξίας 40 εκ. ευρώ. Αξιοσημείωτη είναι η επίτευξη πολύ θετικής απόφασης εκπροσωπώντας την εταιρία Warner σε αντιδικία με Έλληνα δημιουργό”.