IAM Patent 1000

2020: Η Α & Κ Μεταξόπουλος, εξειδικευμένη στα ΜΜΕ, στην Τεχνολογία και στα Πνευματικά Δικαιώματα έχει στο δυναμικό της μερικούς από τους πιο δυναμικούς δικηγόρους της χώρας. Το προηγούμενο έτος, η εταιρία χειρίστηκε σημαντικές υποθέσεις για λογαριασμό μεγάλων πελατών όπως της Digital Press Hellas, μία υπόθεση που έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου σχεδιάζουν συστηματικά σκληρές αλλά ταυτόχρονα ευέλικτες στρατηγικές – κατάλληλες για όσους εμπλέκονται σε περίπλοκες αντιπαραθέσεις.  Ο Μεταξόπουλος, που είναι απόλυτα συνεργάσιμος και εξαιρετικά άμεσα ανταποκρινόμενος, κατανοεί πλήρως τις εμπορικές επιταγές, επικεντρώνεται γύρω από τις κύριες ανησυχίες των πελατών και τους βοηθά να αποφύγουν πιθανές παγίδες. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την Δαρούσου, η εμπειρία της οποίας επεκτείνεται και στη διαμεσολάβηση επικερδών συμφωνιών αδειοδότησης.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό Link ΕΔΩ

2019: Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για την δικτυωμένη με τα μέσα ενημέρωσης, την τεχνολογία και την πνευματική ιδιοκτησία, δικηγορική εταιρία Α & Κ Μεταξόπουλος και Συνεργάτες. Το προηγούμενο διάστημα η εταιρία προσέλκυσε πολλούς νέους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων κινεζικών κολοσσών τηλεπικοινωνίας καθώς και παγκόσμιων φαρμακευτικών εταιρειών. Πέραν από το εξαιρετικό ιστορικό της εταιρίας, η προσέλκυση μεγάλων πελατών οφείλεται στη στρατηγική σκέψη των δικηγόρων και την προθυμία τους να δοκιμάσουν νέες τακτικές. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου οδηγούν την εταιρία προς τα εμπρός με ιδιαίτερο σθένος. Τα τελευταία χρόνια, οι δύό τους εκπροσωπούν την Digital Press Hellas στη διαμάχη της με τη Philips για την παραγωγή DVD που έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο. Όταν δεν έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου, αυτούς τους δικηγόρους πρέπει να καλέσεις.

2018: Η “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” είναι γνωστή για τη συνεργασία της με εταιρίες από τον χώρο της τεχνολογίας και μέσων μαζικής επικοινωνίας. Ως εκ τούτου γνωρίζει όλα τα γρανάζια που κινούν τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και του θεάματος. Οι δικηγόροι της εταιρίας δύσκολα θα καμφθούν από τον αντίδικο και ο Κρίτων Μεταξόπουλος, διαχειριστής και εταίρος διαθέτει τεχνική κατάρτιση, δημιουργικότητα και ευελιξία που τον καταστούν μια προφανή επιλογή για τους πελάτες. Επίσης, η Ειρήνη Δαρούσου είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλής καθώς είναι αναλυτική, με πρακτικό πνεύμα και πάντα προσανατολισμένη στους επιχειρηματικούς στόχους του πελάτη σε όλες τις πτυχές του δικαίου των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

2017: Η ευέλικτη εταιρία “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” έχει εξειδίκευση στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου είναι τα κορυφαία μέλη της που πλαισιώνονται από μια ισχυρή ομάδα συνεργατών, όλοι θεωρητικά καταρτισμένοι και φορείς του προοδευτικού, προσωπικού και οικονομικού ήθους της επιχείρησης. Η εταιρία συμβουλεύει νεοσύστατες επιχειρήσεις καθώς συνδυάζει την βαθύτατη γνώση πνευματικής ιδιοκτησίας και εταιρικού δικαίου. Η Ειρήνη Δαρούσου συνδυάζει την ακαδημαϊκή οπτική με τον απαραίτητο στρατηγικό νου.

2016: Η εταιρία “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” εξειδικεύεται σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας (IP expert) και παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις ευρύτερες εμπορικές ανάγκες τους. Πρόσφατα, εκπροσώπησε μεγάλη εγχώρια βιομηχανία DVD σε μια υψηλού ρίσκου αντιδικία με κοινοπραξία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας διεθνούς εμβέλειας. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος, με την έμπειρη νομική ματιά του σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης, έχει ενσταλάξει μια εκλεπτυσμένη εμπορική νοοτροπία στους συνεργάτες του. Η συνεργάτιδά του, Ειρήνη Δαρούσου, αρθρογραφεί εκτενώς γύρω από θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και είναι αναγνωρισμένη διεθνώς για την ακαδημαϊκή της δυναμική. Ωστόσο, οι νομικές της συμβουλές βρίσκονται πάντοτε εντός ρεαλιστικού πλαισίου και διακρίνονται για την ευελιξία τους.

2014: Η ενασχόληση της εταιρίας “A & K Μεταξόπουλος & Συνεργάτες” με μια σειρά δικαστικών υποθέσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας το 2013. Η πολύτιμη διασυνοριακή εμπειρία έχει “προικίσει” την εταιρία με διορατικότητα για πολύπλοκες διασυνοριακές υποθέσεις μεγάλης κλίμακας. “Πρόκειται για μια καθιερωμένη εταιρεία που είναι ένας σημαντικός παίκτης στο χώρο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας”. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος διακρίνεται για την επιχειρηματική του οξυδέρκεια, ενώ η Ειρήνη Δαρούσου έχει αυξήσει σημαντικά το κύρος της στην εγχώρια αγορά.

2013: “Τα τελευταία έτη η εταιρία “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” απέκτησε τεράστια εμπειρία στο χώρο των Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας αφού χειρίζεται πολύπλοκες διασυνοριακές υποθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Κρίτων Μεταξόπουλος, έμπειρος νομικός με 25ετή πείρα στην εκπροσώπηση πελατείας υψηλού προφίλ από το χώρο του DvD. Η εταιρία συνεργάζεται αποτελεσματικά με εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους ώστε να παρέχει στους πελάτες της ειδικευμένη γνώση σε κάθε υπόθεση. Η Ειρήνη Δαρούσου θεωρείται αυθεντία στη διαχείριση διασυνοριακών υποθέσεων.”