IAM Patent 1000

2023

Μπορείτε να δείτε το σχετικό Link ΕΔΩ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Α & Κ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Silver Firm
Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου, αναγνωρίζονται επίσης μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον κόσμο.

Σύμφωνα με το IAM, «Η A & K Metaxopoulos & Partners, που ιδρύθηκε το 1955, έχει μια πλούσια παράδοση επιτυχιών στον τομέα του Βιομηχανικού και Πνευματικού Δίκαιου. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία σε ένα φάσμα βιομηχανιών, οι δικηγόροι της προστατεύουν με επιτυχία τα δικαιώματα των τοπικών και διεθνών φορέων. Ο Διευθύνων εταίρος Κρίτων Μεταξόπουλος συνδυάζει περισσότερα από 35 χρόνια νομικής εμπειρογνωμοσύνης για να καθιερωθεί ως η βασική επιλογή για την επίλυση διαφορών πολλαπλών δικαιοδοσιών. Αν και τα δυνατά του σημεία βρίσκονται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, στον Μεταξόπουλο εμπιστεύονται επίσης μεγάλα ονόματα σε μια σειρά τομέων, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας και των φαρμακευτικών προϊόντων. Επίσης, η Ειρήνη Δαρούσου μπορεί να είναι περήφανη για τις πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Μια δελεαστική επιλογή για θέματα Πνευματικών Δικαιωμάτων, την καταπολέμηση της πειρατείας καθώς και για θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η Δαρούσου καλείται με το ταλέντο της και τις ισχυρές δεξιότητές της στη σύνταξη περίπλοκων αιτήσεων σε δικαστικές διαμάχες».

2022:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Α & Κ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Silver Firm
Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου, αναγνωρίζονται επίσης μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον κόσμο.

Σύμφωνα με το IAM, «Η A & K Metaxopoulos & Partners εκμεταλλεύεται πλήρως την 65χρονη εμπειρία της στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας για να προσφέρει μια εξατομικευμένη υπηρεσία που καλύπτει τις νομικές και επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της. Οι επαγγελματίες του φέρνουν στο τραπέζι βαθιά γνώση των μέσων ενημέρωσης, της τεχνολογίας, των βιντεοπαιχνιδιών και άλλων βιομηχανικών γνώσεων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν βέλτιστες στρατηγικές IP. Όσον αφορά τις πρόσφατες εξελίξεις, η εταιρία  έχει διευρύνει τη βάση των πελατών του και έχει βελτιώσει τα συστήματα πληροφορικής  για να επιτρέψει ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία».

Αναφέρεται επίσης: «Ο Διευθύνων Εταίρος  Κρίτων Μεταξόπουλος είναι περισσότερο γνωστός για την εμπειρία του στα οπτικοακουστικά μέσα και την εκπροσώπηση κινηματογραφικών στούντιο και δισκογραφικών εταιρειών. Ωστόσο, διατηρεί μια απίστευτα ποικιλόμορφη πελατειακή βάση, η οποία περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες καπνού, τεχνολογίας και φαρμακευτικών προϊόντων, οι οποίες συχνά βασίζονται σε αυτόν για εκπροσώπηση σε υποθέσεις πολλαπλών δικαιοδοσιών. Η Ειρήνη Δαρούσου, Εταίρος, ασχολείται με τον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας για 25 χρόνια και είναι έμπειρη δικηγόρος. ειδικά όσον αφορά τις υποθέσεις πνευματικών δικαιωμάτων και την καταπολέμηση της πειρατείας, καθώς επίσης και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας».

 

2021 Για μία ακόμη φορά η A & K Metaxopoulos and Partners έχει λάβει διάκριση από το IAM Patent 1000 2021.

Επιπλέον, τόσο ο Κρίτων Μεταξόπουλος όσο και η Ειρήνη Δαρούσου,  έχουν αναγνωριστεί μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον κόσμο  και η Μαριλένα Νικολαράκη ως ανερχόμενο αστέρι στις διαφορές διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

2020: Η Α & Κ Μεταξόπουλος, εξειδικευμένη στα ΜΜΕ, στην Τεχνολογία και στα Πνευματικά Δικαιώματα έχει στο δυναμικό της μερικούς από τους πιο δυναμικούς δικηγόρους της χώρας. Το προηγούμενο έτος, η εταιρία χειρίστηκε σημαντικές υποθέσεις για λογαριασμό μεγάλων πελατών όπως της Digital Press Hellas, μία υπόθεση που έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου σχεδιάζουν συστηματικά σκληρές αλλά ταυτόχρονα ευέλικτες στρατηγικές – κατάλληλες για όσους εμπλέκονται σε περίπλοκες αντιπαραθέσεις.  Ο Μεταξόπουλος, που είναι απόλυτα συνεργάσιμος και εξαιρετικά άμεσα ανταποκρινόμενος, κατανοεί πλήρως τις εμπορικές επιταγές, επικεντρώνεται γύρω από τις κύριες ανησυχίες των πελατών και τους βοηθά να αποφύγουν πιθανές παγίδες. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την Δαρούσου, η εμπειρία της οποίας επεκτείνεται και στη διαμεσολάβηση επικερδών συμφωνιών αδειοδότησης.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό Link ΕΔΩ

2019: Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για την δικτυωμένη με τα μέσα ενημέρωσης, την τεχνολογία και την πνευματική ιδιοκτησία, δικηγορική εταιρία Α & Κ Μεταξόπουλος και Συνεργάτες. Το προηγούμενο διάστημα η εταιρία προσέλκυσε πολλούς νέους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων κινεζικών κολοσσών τηλεπικοινωνίας καθώς και παγκόσμιων φαρμακευτικών εταιρειών. Πέραν από το εξαιρετικό ιστορικό της εταιρίας, η προσέλκυση μεγάλων πελατών οφείλεται στη στρατηγική σκέψη των δικηγόρων και την προθυμία τους να δοκιμάσουν νέες τακτικές. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου οδηγούν την εταιρία προς τα εμπρός με ιδιαίτερο σθένος. Τα τελευταία χρόνια, οι δύό τους εκπροσωπούν την Digital Press Hellas στη διαμάχη της με τη Philips για την παραγωγή DVD που έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο. Όταν δεν έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου, αυτούς τους δικηγόρους πρέπει να καλέσεις.

2018: Η “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” είναι γνωστή για τη συνεργασία της με εταιρίες από τον χώρο της τεχνολογίας και μέσων μαζικής επικοινωνίας. Ως εκ τούτου γνωρίζει όλα τα γρανάζια που κινούν τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και του θεάματος. Οι δικηγόροι της εταιρίας δύσκολα θα καμφθούν από τον αντίδικο και ο Κρίτων Μεταξόπουλος, διαχειριστής και εταίρος διαθέτει τεχνική κατάρτιση, δημιουργικότητα και ευελιξία που τον καταστούν μια προφανή επιλογή για τους πελάτες. Επίσης, η Ειρήνη Δαρούσου είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλής καθώς είναι αναλυτική, με πρακτικό πνεύμα και πάντα προσανατολισμένη στους επιχειρηματικούς στόχους του πελάτη σε όλες τις πτυχές του δικαίου των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

2017: Η ευέλικτη εταιρία “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” έχει εξειδίκευση στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος και η Ειρήνη Δαρούσου είναι τα κορυφαία μέλη της που πλαισιώνονται από μια ισχυρή ομάδα συνεργατών, όλοι θεωρητικά καταρτισμένοι και φορείς του προοδευτικού, προσωπικού και οικονομικού ήθους της επιχείρησης. Η εταιρία συμβουλεύει νεοσύστατες επιχειρήσεις καθώς συνδυάζει την βαθύτατη γνώση πνευματικής ιδιοκτησίας και εταιρικού δικαίου. Η Ειρήνη Δαρούσου συνδυάζει την ακαδημαϊκή οπτική με τον απαραίτητο στρατηγικό νου.

2016: Η εταιρία “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” εξειδικεύεται σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας (IP expert) και παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις ευρύτερες εμπορικές ανάγκες τους. Πρόσφατα, εκπροσώπησε μεγάλη εγχώρια βιομηχανία DVD σε μια υψηλού ρίσκου αντιδικία με κοινοπραξία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας διεθνούς εμβέλειας. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος, με την έμπειρη νομική ματιά του σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης, έχει ενσταλάξει μια εκλεπτυσμένη εμπορική νοοτροπία στους συνεργάτες του. Η συνεργάτιδά του, Ειρήνη Δαρούσου, αρθρογραφεί εκτενώς γύρω από θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και είναι αναγνωρισμένη διεθνώς για την ακαδημαϊκή της δυναμική. Ωστόσο, οι νομικές της συμβουλές βρίσκονται πάντοτε εντός ρεαλιστικού πλαισίου και διακρίνονται για την ευελιξία τους.

2014: Η ενασχόληση της εταιρίας “A & K Μεταξόπουλος & Συνεργάτες” με μια σειρά δικαστικών υποθέσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας το 2013. Η πολύτιμη διασυνοριακή εμπειρία έχει “προικίσει” την εταιρία με διορατικότητα για πολύπλοκες διασυνοριακές υποθέσεις μεγάλης κλίμακας. “Πρόκειται για μια καθιερωμένη εταιρεία που είναι ένας σημαντικός παίκτης στο χώρο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας”. Ο Κρίτων Μεταξόπουλος διακρίνεται για την επιχειρηματική του οξυδέρκεια, ενώ η Ειρήνη Δαρούσου έχει αυξήσει σημαντικά το κύρος της στην εγχώρια αγορά.

2013: “Τα τελευταία έτη η εταιρία “Α. & Κ. Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων” απέκτησε τεράστια εμπειρία στο χώρο των Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας αφού χειρίζεται πολύπλοκες διασυνοριακές υποθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Κρίτων Μεταξόπουλος, έμπειρος νομικός με 25ετή πείρα στην εκπροσώπηση πελατείας υψηλού προφίλ από το χώρο του DvD. Η εταιρία συνεργάζεται αποτελεσματικά με εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους ώστε να παρέχει στους πελάτες της ειδικευμένη γνώση σε κάθε υπόθεση. Η Ειρήνη Δαρούσου θεωρείται αυθεντία στη διαχείριση διασυνοριακών υποθέσεων.”