ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Διεθνή Δίκτυα

1. International Lawyers Network

Η εταιρία μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα μέλος του διεθνούς δικτύου δικηγορικών εταιριών «International Lawyers Network». Το ILN είναι ένα δίκτυο διεθνώς αναγνωρισμένων δικηγορικών εταιριών, που ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό τη συνεργασία εξειδικευμένων νομικών συμβούλων παγκοσμίως και στόχο την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων από τις εταιρίες μέλη νομικών υπηρεσιών. Το ILN σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά δίκτυα παγκοσμίως καθώς συνδέει 5.000 δικηγόρους από 90 και πλέον δικηγορικές εταιρίες σε 68 χώρες. Αποτελεί τη γέφυρα για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση επιχειρηματικών και νομικών αναγκών και αξιολογείται ως κορυφαίο διεθνές δίκτυο από εξειδικευμένους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, όπως το Chambers και το Legal 500.

2. GALA

H εταιρία μας είναι επίσης από το 2005, το μοναδικό στην Ελλάδα, μέλος της Global Advertising Lawyers Alliance (GALA), ενός παγκόσμιου δικτύου δικηγορικών εταιριών εξειδικευμένων στο Δίκαιο της διαφήμισης και των ΜΜΕ.

3. ALAI

Η εταιρία μας, στα πλαίσια της ιδιαίτερης ενασχόλησης των περισσότερων από τους συνεργάτες της με θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά και των συχνών δημοσιεύσεων άρθρων και απόψεων συνεργατών για σημαντικά θέματα του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, είναι από τη δεκαετία του 1980 μέλος της Association Litteraire et Artistique Internationale (ALAI). Η δραστήρια συμμετοχή μας στα ετήσια συνέδρια της Ένωσης, μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε ζωντανούς τους δεσμούς μας με τους σημαντικότερους θεωρητικούς του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και με τα σύγχρονα ρεύματα σκέψης, που επηρεάζουν τόσο τις νομοθετικές όσο και τις άλλες εξελίξεις στο χώρο, αλλά και με σημαντικότατους παράγοντες – προσωπικότητες από τους Διεθνείς Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης και προστασίας Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων.

4. RIMON LAW

Η εταιρία μας συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με την πολυεθνική δικηγορική εταιρία Rimon Law.

5. TELFA

Από το 1989 έως και το 2014 οπότε και αποφασίσαμε την ένταξή μας στο διεθνές δίκτυο δικηγορικών εταιριών ευρύτερης εκπροσώπησης και κύρους, ILN, η εταιρία μας αποτέλεσε ιδρυτικό μέρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Δικηγορικών Γραφείων (TELFA) και ο Κρίτων Μεταξόπουλος το μακροβιότερο μέλος του ΔΣ του εν λόγω Δικτύου.

Η εταιρία μας συνεργάζεται επίσης συστηματικά με μερικές από τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες του κόσμου, όπως ενδεικτικά οι BakerMcKenzie, CMS, TaylorWessingLLP, McDermott & Emery, Morgan, Lewis & Bockins, Leboeuf, Lam Greene and Macrae LLR, Reed Smith, Davis & Gilbert, Lewis Silkin κ.α.