ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η εταιρία μας, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, κατατάσσεται από τον διακεκριμένο οίκο αξιολόγησης ποιότητας δικηγορικών υπηρεσιών «Legal 500» σταθερά μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών δικηγορικών εταιριών. Ο νομικός οδηγός «Chambers» σε σχετικές αξιολογήσεις, μας τοποθετεί μεταξύ των κορυφαίων για τον τομέα της Πνευματικής και Βιομηχανικής ιδιοκτησίας. O Κρίτων Μεταξόπουλος κατατάσσεται στην Πνευματική και Βιομηχανική Ιδιοκτησία καθώς και στην Επίλυση Διαφορών από τους δύο οδηγούς. Ο νομικός οίκος αξιολόγησης «Best Lawyers» κατατάσσει τον Διαχειριστή και Εταίρο Κρίτωνα Μεταξόπουλο ως τον κορυφαίο Έλληνα Δικηγόρο στην Πνευματική Ιδιοκτησία και στην Δικαστική Επίλυση Διαφορών. Απόρροια αυτής της αναγνώρισης είναι ο τιμητικός διορισμός του στο Advisory Board του Best Lawyers το 2017. Η Ειρήνη Δαρούσου, αναγνωρίζεται από το «Best Lawyers» στον τομέα της Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και ο συνεργάτης μας Αστέριος Σύσιλας στο δίκαιο της Διαφήμισης. To εξειδικευμένο περιοδικό “IAM Magazine Patent 1000”, αξιολογεί την εταιρία μας ως κορυφαία σε υποθέσεις Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και κατατάσσει τους εταίρους Κρίτωνα Μεταξόπουλο και Ειρήνη Δαρούσου στους καλύτερους Έλληνες δικηγόρους του κλάδου, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις πρόσφατες επιτυχίες μας όσον αφορά την δικαστική αμφισβήτηση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας ισχυρότατων πολυεθνικών Ομίλων σε Ελλάδα και Γερμανία.

The Legal 500

Η σειρά Legal 500, που δημοσιεύεται εδώ και 20 χρόνια, παρέχει έγκυρες αξιολογήσεις για τις νομικές υπηρεσίες βασισμένες σε εκτιμήσεις πελατών αλλά και στις πληροφορίες που παρέχουν τα δικηγορικά γραφεία. Η εταιρία μας από το 2005 μέχρι σήμερα βρίσκεται σταθερά πρώτη στις αξιολογήσεις σε πολλούς τομείς δικαίου.

Chambers

To Chambers για πάνω από 20 χρόνια δημοσιεύει αξιολογήσεις και ευρετήρια νομικών υπηρεσιών βασισμένο σε συνεντεύξεις από ανεξάρτητους αξιολογητές.

Best Lawyers

Εδώ και 30 χρόνια το Best Lawyers δημοσιεύει οδηγό νομικών υπηρεσιών για τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες στον κόσμο. Σήμερα, δημοσιεύει αξιολογήσεις για πάνω από 65 χώρες παγκοσμίως.

IAM Patent 1000

Το περιοδικό IAM Patent 1000 ειδικεύεται στη βιομηχανική ιδιοκτησία με έμφαση στα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας. Δημοσιεύει αξιολογήσεις για τους κορυφαίους δικηγόρους στον συγκεκριμένο κλάδο δικαίου με αποτέλεσμα να θεωρείται σήμερα το πιο αξιόπιστο περιοδικό στη Βιομηχανική Ιδιοκτησία παγκοσμίως.

Managing Intellectual Property (MIP)

Η δικτυακή πύλη Managing Intellectual Property λειτουργεί από το 1990 και είναι η βασική πηγή αναλύσεων και ειδήσεων σχετικά με την πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία διεθνώς. Δημοσιεύει αναλύσεις και ρεπορτάζ σχετικά με μεγάλες δίκες, νομολογία και αποφάσεις δικαστηρίων κλπ.

Media Law International

Αποκλειστικός Οδηγός για τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες στο Δίκαιο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Διαφήμισης παγκοσμίως. Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν αναλυτικούς οδηγούς και αξιολογήσεις των υπηρεσιών που παρέχουν οι δικηγορικές εταιρίες σε 40 δικαιοδοσίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Chambers 2023_Metaxopoulos, Kriton
Leading Firm_2024
Leading Individual_2024