Βράβευση European Women in Business Law

Η εταιρία μας βραβεύτηκε ως η καλύτερη δικηγορική εταιρία στην Ελλάδα από τον οίκο Euromoney Legal Media Group, στην ένατη τελετή βράβευσης για τα βραβεία European Women in Business Law Awards που έλαβε χώρα στο Λονδίνο στις 13/6/2019.

Σε μία διοργάνωση όπου οι κορυφαίες γυναίκες νομικοί συναντώνται για να γιορτάσουν την πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, η εταίρος Ειρήνη Δαρούσου, παρέλαβε για λογαριασμό της εταιρίας “A & K Μεταξόπουλος και Συνεργάτες Εταιρία Δικηγόρων”, το βραβείο της καλύτερης δικηγορικής εταιρίας στην Ελλάδα. Η εταιρία μας σταθερά προωθεί την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών που εργάζονται σε αυτή, λαμβάνοντας συγκεκριμένες πολιτικές και πρακτικές που ευνοούν την ισορροπία μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο σεβασμός στις προσωπικές ανάγκες και η διευκόλυνση τους περισσότερο ευνοεί παρά δυσχεραίνει  την πραγματοποίηση των στόχων της εταιρίας και την ικανοποίηση των πελατών. 

 

 Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.iflr.com/Article/3878693/Euromoney-LMG-Europe-Women-in-Business-Law-Awards-2019-winners-announced.html?ArticleId=3878693